Perseorangan / Enterprise dari RM 34.50

Belian kotak untuk kegunaan peribadi atau peniaga kecil kebiasaanya sekitar 3pcs - 15pcs. Ada antaranya untuk menyimpan barang-barang yang tidak diperlukan lagi supaya kelihatan kemas di atas rak di bilik stor.

Bagi peniaga kecil seperti pembuat doorgift, kotak digunakan untuk meletakkan doorgift sementara sebelum diedarkan. Kebanyakkan kotak untuk doorgift tidak ditutup dibahagian atas.

Bagi peniaga kecil ada juga menggunakan kotak untuk menghantar barang melalui POS atau Courier.

5pcs x RM6.90 = RM34.50

Pindah rumah dari RM 103.50

Kebanyakkan pelanggan kami adalah dari kategori ini. Bagaimana hendak menentukan barapa kotak yang diperlukan untuk pindah rumah? kami mempunyai formula kepada pelanggan iaitu menganggarkan sebuah bilik memerlukan 1 hingga 5 kotak termasuk bilik tidur, ruang tamu, dapur, stor, balkoni dan lain-lain. Kebanyakkan mengambil 15kotak - 50kotak.

Disarankan anda membeli tape untuk seal kotak yang digunakan, shrink wrap untuk membalut perabot seperti tilam, sofa, almari, rak-rak yang berlaci, newsprint untuk melapik pinggan mangkuk, gelas dan cawan, bubble wrap untuk membalut cermin dinding, barang perhiasan kaca, bingkai gambar dimana berfungsi sebagai kusyen untuk memberi perlindungan kepada barangan tersebut daripada retak dan rosak semasa proses pemindahan dilakukan

15pcs x RM6.90 = RM103.50

Syarikat / Universiti dari RM690

Bagi pemindahan pejabat sekurang-kurangnya 100pcs kotak diperlukan juga bergantung kepada saiz pejabat, dokumen dan berapa pekerja. Boleh juga disimpulkan seorang pekerja memerlukan 3pcs - 5pcs kotak untuk menyimpan barang peribadi dan komputer. Bagi Univesiti pula kebiasaanya menggunakan kotak untuk menyimpan fail / dokumen sekitar 100pcs - 200pcs kotak sekali belian.

Penghantaran disediakan atas permintaan jika tiada kenderaan atau lori mengambil kotak.

100pcs x RM6.90 = RM690

Mover dari RM 3000

Beberapa syarikat mover juga membeli kotak daripada kami. Dengan kriteria kotak yang kami jual, memang menjadi pilihan mereka. Kebiasaannya mereka membeli dalam kuantiti yang banyak dari 500pcs ke 1000pcs dalam satu-satu masa tanpa perlu menunggu 1-2hari. Lebih belian maka lebih murah.

500pcs x RM6.00 = RM3000

Apa tunggu lagi? Hubungi kami segera 017 3069 707


Jom Beli Sekarang