Kedai jual kotak kosong untuk pindah rumah dan pejabat?
Show all

Beli kotak pindah rumah berhampiran anda

Nak beli kotak pindah rumah di area berhampiran anda?

Jadi, anda dah bersedia nak pindah rumah tapi tak pasti mana nak cari kotak untuk isi barang nak pindah?

Sebelum ni boleh ambil je dekat kedai sebaneka tapi sekarang kebanyakan tak bagi ambil kan?

KotakMurah.Com ada menyediakan khidmat courier kotak pindah rumah area Lembah Klang & Shah Alam, Putrajaya , Johor Bahru, Melaka, Penang, Alor Setar, Kota Bahru dan seluruh Semenanjung Malaysia dengan yang harga yang berpatutan. Kalau anda ada area Kl /Selangor boleh walk in je.

Semuanya di jari je sekarang dan satu perkara boleh selesai dengan cepat pasal ada perkara besar yg lagi penting.. nak kena kemas barang rumah kan..

Jimat masa nak mencari kotak yang sesuai.

Tak pening kepala lagi nak cari kotak yang sesuai. Nanti bila pergi pusing-pusing cari kedai kotak berhampiran(kalau jumpa) takut tak sesuai pula.

Tahu perlukan berapa banyak kotak yang nak pakai untuk pindah .

Boleh lihat di sini jenis kotak pindah rumah dan semua saiz yang ada. Senang nak  buat keputusan dulu berapa yang perlu beli.

Setiap kotak ada ukuran sekali so boleh buat anggaran barang yang ada dengan saiz yang diperlukan sebelum nak beli. Jadi taklah berlambak kotak dekat rumah yang nak pindah tu nanti.

Saiz kotak yang ideal

KotakMurah.com asalnya bermula dari perkhidmatan pindah rumah jadi saiz-saiz yang disediakan ikut pengalaman  sebelum ni yang sesuai utk barang rumah nak pindah. Kotak besar tapi boleh angkat (sesuai utk pemindah nak angkat) tanpa terlalu berat (atau cukup kecil untuk simpan barang yg berat macam buku atau barang mudah pecah seperti kaca.

Your Cart